La Fundació Residència San Sant Roc de Gironella, segons ha pogut confirmar aquest diari. El centre gironellenc ha aïllat una zona a l'interior per ubicar-hi els dos casos, que segons apunta David Font, alcalde de la localitat, «evolucionen favorablement».

Font ha explicat que «es van realitzar quatre testos PCR a persones que tenien símptomes i en van sortir dos casos positius. Es va procedir a deixar una zona aïllada i el personal pren totes les mesures de seguretat per entrar a la zona confinada». El batlle ha assegurat a Regió7 que els dos residents estan totalment separats i que per aquest motiu la resta de zones de la Fundació Residència Sant Roc segueixen funcionant amb «normalitat». La instal·lació té capacitat per a 80 persones.

Tot i els dos casos, David Font ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat i ha assegurat que la situació s'està contenint. «El personal pren totes les mesures de seguretat i intentem garantir el dia a dia de tots els residents. Si surt algun cas, apliquem el protocol i de moment ho estem contenint majoritàriament bé», acaba.