Horrorland ha aconseguit el premi com a Millor Parc del Terror d'Europa per segon any consecutiu i també el de Millor Animació al Carrer als Scare Awards. Es tracta dels premis del sector del terror més importants d'Europa. Els atorga una associació formada per diferents experts del món del terror, l'oci i l'espectacle.

En aquesta edició s'han lliurat de forma telemàtica «degut a les circumstàncies actuals» per la Covid-19. Hi hagut fins a 90 nominats repartits en 16 categories diferents.

Horrorland estava nominat juntament amb altres cinc parcs d'Europa. "Tots ells amb pressupostos que multipliquen més de quatre vegades la inversió del parc situat a Cercs." El jurat ha guardonar el parc català "destacant-ne la innovació, la tecnologia i l'alt grau de satisfacció del púbic visitant".

Per primera vegada, Horrorland ha rebut el premi a la "Millor animació de carrer" «gràcies a la creativitat dels seus espectacles, la qualitat del vestuari, el maquillatge i el bon ús de la pirotècnia i els efectes especials» segons fonts d'Horrorland.

Horrorland acumula 12 premis en dues temporades. David Moreno, un dels directors del parc ho ha valorat molt positivament. «Estem realment emocionats: aquest tipus de premis donen sentit a la nostra feina i ens animen encara més a seguir fent una cosa molt bonica: crear experiències que fan molt feliç a la gent i això és el que més ens omple».

Pendents de la reobertura

Actualment, Horrorland està pendent de l'evolució de la Covid-19 «per prendre decisions sobre la seva obertura i corresponent operativa per aquesta temporada 2020»