13 de maig de 2020
13.05.2020
Regió7

Berga inverteix 91.737 euros en arreglar paviments del polígon de la Valldan

S'actuarà en els trams amb més desgast en una superfície de 5.000 metres quadrats

13.05.2020 | 13:10
Zona del polígon on s'actuarà

L'Ajuntament de Berga ha tret a licitació els treballs per arranjar paviments de les vies principals del polígon de la Valldan. Es tracta d'unes obres que suposaran una inversió de 91.737 euros.

Fonts municipals han explicat que aquesta obra «se centrarà en els trams del polígon que presenten un major desgast i implicarà treballs de reparació del paviment asfàltic viari en una superfície de fins a 5.500 metres quadrats».

Igualment es farà un pas de vianants elevat a la carretera de Solsona, a l'extrem sud-est del polígon, amb l'objectiu de «reduir la velocitat dels vehicles i millorar la comunicació dels vianants entre el polígon i el camí ral de Cardona, ja que es tracta d'un tram molt freqüentat».

Fonts municipals han indicat que amb aquesta actuació «es donarà compliment al compromís adquirit durant el plenari municipal ordinari del passat mes d'octubre arran d'una moció presentada pel grup municipal Junts per Berga sobre el manteniment i l'adequació de la carretera de Solsona i el camí ral de Cardona».

Les ofertes es podran presentar fins a les 23:59 hores del diumenge, 31 de maig de 2020, a través de l'ús del Sobre Digital.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit