15 de maig de 2020
15.05.2020
Regió7

Berga ofereix mediació per atendre consultes sobre el lloguer de locals comercials

El servei té l'objectiu de donar resposta a les demandes del sector d'hostaleria i restauració

15.05.2020 | 19:56
El carrer Major de Berga, desert.

L'Oficina Local d'Habitatge de Berga posarà en marxa un servei de medicació per atendre consultes relacionades amb el lloguer dels locals comercials durant la crisi d'emergència sanitària provocada per la Covid-19.

El servei es prestarà a partir del dilluns, 18 de maig, i s'oferirà assessorament per a la mediació entre persones propietàries d'immobles i persones llogateres en aquells casos que s'hagi produït una situació de deute en el lloguer dels comerços.

Aquest servei té l'objectiu de donar resposta a les demandes del sector d'hostaleria i restauració de la ciutat per poder arribar a acords que permetin la suspensió dels pagaments de rendes durant la vigència de l'estat d'alarma. Així doncs, no es tracta d'un servei d'informació sobre subvencions disponibles o altres qüestions similars.

Atenció telefònica i atenció presencial amb cita prèvia


El servei de mediació entre propietaris i llogaters de locals comercials es realitzarà per telèfon i de forma presencial, però amb cita prèvia. Per sol·licitar una cita prèvia caldrà trucar al telèfon 93 822 20 73 en horari d'atenció al públic de dilluns a divendres, de 10:30 a 14h i dimecres, de 17 a 19h.

Per últim, com a mesura preventiva, les persones que acudeixin a l'Oficina Local d'Habitatge de Berga (Plaça Maragall, 1) hauran de fer ús de la mascareta i de gel hidroalcohòlic obligatòriament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit