Enguany tampoc hi haurà Patum per als més menuts. Per això els organitzadors de la festa s'han proposat organitzar un repte que servirà per fer Patum des de casa i alhora recaptar diners per a La Marató de TV3, que enguany estarà destinada a la lluita contra la Covid-19. Per participar-hi caldrà penjar una foto o vídeo a les xarxes socials el divendres 12 de juny, dia de la Patum infantil, amb el hashtag #PatumInfantil».

El repte consisteix que el 12 de juny, que s'hauria de fer la Patum xica a plaça, es pugui fer des de casa de forma virtual.

Qui hi vulgui participar haurà d'escollir alguna de les 8 categories que s'han proposat, fer una donació i penjar una foto o un vídeo a través de les xarxes socials el dia de la Patum infantil, 12 de juny, amb les etiquetes #Patum-Infantil i el hashtag corresponent a la seva categoria (#ch20plaça, #ch20andromines, #ch20freestyle, #ch20comcanalla, #ch20vellaescola, #ch20desdecasa, #ch20empostissat, #ch20comparsa). També haurà d'ensenyar el diploma «Jo hi participo», que es podrà descarregar des del web amb l'opció per pintar-lo o imprimir-lo directament en color.