L'empresa berguedana Horror Box, creadora del celebrat parc temàtic Horrorland de Cercs, juntament amb Focus Experience, ha creat una nova experiència immersiva de terror en un autocine amb actuacions en viu.

L'anomenat AutoHorror Experience tindrà lloc al pàrquing del parc aquàtic WaterWorld de Lloret de Mar a partir del 10 de juliol. La preestrena tindrà lloc el dijous 9 de juliol i serà una sessió dedicada al personal sanitari com a reconeixement de la seva tasca durant aquests últims mesos. Ells seran els primers privilegiats en poder gaudir d’aquesta nova experiència de forma totalment gratuïta.

L'actuació tindrà lloc en una esplanada amb capacitat per a 300 vehicles on s’instal·larà una pantalla LED de 120m2, material d’il·luminació espectacular i diferents efectes especials per tal de garantir la màxima immersió dels assistents. Més de 30 actors s’encarregaran de completar l’experiència convertits en monstres, assassins, Zombies i altres personatges de terror.

El projecte s’emmarca dins de la situació actual derivada de la covid-19 ja que en tot moment es respectaran els protocols de seguretat i els assistents podran seguir gaudint d’un gran espectacle protegits a dins dels seus vehicles.

Ràdio Lloret de Mar serà l’encarregada de distribuir la senyal d’àudio de la pel•lícula a dins dels propis vehicles. Els habitants i turistes del poble també ho podran escoltar des de casa seva sintonitzant l’emissora municipal. Aquesta oferirà un programa especial que començarà hores abans de la projecció oferint un contingut variat i d’entreteniment obert a tots els oients i que servirà per posar en context la pel•lícula que es projectarà.

En total es projectaran 4 pel·lícules diferents. «Train to Busan», «Anarchy. La noche de las bestias», «Freddy contra Jason» y «Cabin in the woods | La cabaña en el bosque». Els dijous es projectaran en versió original subtitulades al castellà. Els divendres i dissabtes es farà una doble sessió i els films seran projectats en castellà. Els diumenges es farà una única sessió.

Hi haurà dues modalitats entrades. La modalitat Splash Zone, considerada la més immersiva on els ocupants del vehicle donaran el seu consentiment per tal que els actors puguin interactuar directament amb el seu cotxe sacsejant-lo, impactant sobre el vidre i inclús ruixar-lo amb aigua o sang artificial que no danya la carrosseria del vehicle. La Safety Zone és la zona segura on es podrà veure la pel·lícula projectada sense que els actors interactuïn directament amb el vehicle.