El Pàdel Indoor Gironella Tots el diners recaptats en l'esdeveniment esportiu aniran destinatas al Taller Coloma i al Banc d'aliments de Gironella. L'objectiu del torneig de pàdel és aconseguir recaptar un mínim de 3.000 euros per destinar a quantitats iguals a les dues entitats de la comarca en aquests moments delicats per culpa de la pandèmia de la covid-19.

El torneig té una capacitat per a 72 participants, repartits en 36 parelles, que seran les que disputin els partits a les modernes instal·lacions del Pàdel Indoor Gironella, ubicades a la carretera de Bassacs de Gironella. El preu d'inscripció per parella serà de 20 euros i es destinarà la totalitat de l'import al Taller Coloma i al Banc d'Aliments de la localitat berguedana. El Pàdel Indoor Gironella ha anunciat que les inscripcions ja han estat tancades i que s'ha arribat al límit de participants.

El torneig comptarà amb dues categories, A i B masculí i categoria femenina. Cada parella disputarà un mínim de tres partits a cinc jocs de 20 minuts. A més de les aportacions econòmiques de les inscripcions, el Pàdel Indoor ha obert un compte corrent perquè les empreses i particulars puguin fer les seves aportacions econòmiques per col·laborar en una bona causa. Les persones interesades en fer una donació solidaria poden trobar més informació del torneig a la pàgina web https://padelindoorgironella.cat/ o bé l'Instagram @padelindoorgironella.

El torneig solidari es disputarà el dissabte 4 de juliol, a partir de les 8:00h i fins aproximadament les 22:00h. El Pàdel Indoor Gironella ha informat que també està preparant activitats complementàries pels assistents, que podran gaudir d'una terrassa a l'aire lliure amb servei de bar, taules i cadires amb la separació necessària per mantenir la distància de seguretat recomanada per evitar la propagació de la covid-19.

En el transcurs del torneig de pàdel hi haurà premis sorpresa per als guanyadors de les diferents categories i totes les parelles participants rebran un welcome pack de benvinguda, a més de poder participar en el sorteig d'una panera gentilesa dels col·laboradors de l'esdeveniment.