Gironella ha anunciat la reobertura de la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou el proper dissabte 18 de juliol. Després dels mesos de tancament provocats per la pandèmia de la covid-19, les visites a l'edifici protegit com a bé cultural d'interès local es faran els caps de setmana de 16.30h a 19.30h.

El passat mes de març, abans de l'esclat de la crisi, l'Ajuntament de Gironella va anunciar la recuperació de la gestió de la Torre de l'Amo després de finalitzar la concessió al departament de Turisme de l'Agencia de Desenvolupament del Berguedà.

Tal i com es va aprovar al ple municipal del passat mes de març els preus de les visites no s'han modificat, mantenint a 6 euros l'entrada general i 4 euros l'entrada reduïda. Una de les novetats d'aquesta robertura de la Torre de l'Amo és que els centres educatius del municipi i els vilatans de Gironella

L'equipament obrirà les portes cada cap de setmana fins el 13 de setembre a les 16.30h i s'oferiràn dues visites guiades cada dia, a les 17.00h i a les 18.00h. Les entrades es poden adquirir a través de l'aplicació mòbil de Gironella i a la plataforma entradium.com. Les persones que adquireixin entrades gratuïtes o reduïdes hauran d'acreditar el compliment dels requisits a l'entrada.