22 de juliol de 2020
22.07.2020
Regió7

Un berguedà guardonat en els Premis als millors treballs de Recerca de Batxillerat de la UVic

Arnau Forcada de l'escola Xarxa de Berga ha obtingut un premi exaequo en la categoria Bon Preu pel treball «Esperança: La crisi dels refugiats»

22.07.2020 | 19:17
Un berguedà guardonat en els Premis als millors treballs de Recerca de Batxillerat de la UVic

Aquest any un total de 159 treballs, procedents de 129 centres de 32 comarques diferents s'han presentat als premis que atorga la UVic als millors treballas de recerca. De tots aquests treballs, el berguedà Arnau Forcada de l'escola Xarxa de Berga ha obtingut un premi exaequo en la categoria Bon Preu pel treball «Esperança: La crisi dels refugiats».

Les comarques que més hi ha participat són Osona i El Segrià amb 19 treballs cadascuna, seguides del Vallès Oriental (15), el Gironès i el Barcelonès amb 13 treballs cadascuna i el Bages (11).

L'objectiu d'aquests Premis, que són dels mes antics i consolidats de Catalunya en el seu gènere, és promoure i incentivar la vocació científica i el gust per fer recerca en els futurs estudiants universitaris, tot premiant-los la feina ben feta.

Els premis, dotats amb 14.500 euros, es divideixen en cinc categories: Premi Bon Preu, dotat amb 3.500 euros, als millors treballs en l'àmbit de les Ciències Socials i Humanitats; Fundació Caixa d'Enginyers, dotat amb 3.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les Ciències; Premi Eumo_DC, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les arts; Premi específic Osona contra el Càncer, dotat amb 5.000 euros, i el Premi específic Institut Català de les Dones, dotat amb 1.000 euros, als millors treballs sobre perspectiva de gènere, aportacions de les dones al món dels sabers, prevenció de violències masclistes i igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

Les persones guanyadores que desitgin cursar estudis al Campus UVic de la UVic-UCC poden optar a les Beques als premiats als millors treballs de recerca que tindran el 40% de la matrícula del primer curs gratuïta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit