Berga celebra enguany una versió confinada de la popular festa dels Elois. Tot i que el juny l'Ajuntament de Berga i la Junta Conservadora dels Elois van decidir suspendre l'edició d'enguany «per la impossibilitat de realitzar-la amb normalitat a causa de la situació d'emergència sanitària», els organitzadors han confegit un programa confinat que porta per lema «Els Elois postconfinats», que inclou activitats presencials i virtuals relacionades amb la festa.

Avui, a les 7 de la tarda hi haurà un concert de sardanes a la residència Sant Bernabé amb la cobla Pirineu. Diumenge, l'església de Sant Francesc acollirà una missa en honor de Sant Eloi, a 2/4 de 12 del migdia.

L'Ajuntament de Berga també ha elaborat unes píndoles audiovisuals breus per difondre la festa a cura de Dolors Santandreu (historiadora), Mariona Casellas (pianista i professora de piano), Joan Zamora (antropòleg) i Judit Lucas (historiadora). Aquestes píndoles de l'Àgora Cultural Berga es publiquen a les xarxes socials del consistori.