Amiga de les seves amigues. Sempre disposada a col·laborar i ajudar. Fa 15 dies encara intercanviàvem les opinions polítiques, i afrontàvem amb optimisme el tractament que havies d'iniciar donada l'agressivitat de la malaltia, perquè s'havia reproduït molt ràpidament. El que és la vida... injusta i inexplicable, ha fet que ens deixis tot just quatre mesos de jubilar-te, ni temps de celebrar aquesta nova etapa que encetaves, primer pel confinament de la covid-19, i després, per les circumstàncies que ens ho han impedit.

Els qui hem tingut la sort de conèixer i compartir molts moments al teu costat som conscients de tot el que has fet per Vilada, tant d'alcaldessa com de regidora (fins l mes de febrer passat). Han estat molts anys dedicats al poble de Vilada, sense cap interès particular i només amb l'ànim de fer de Vilada un poble pròsper i millor. No oblidem que durant aquesta etapa també va compaginar diversos càrrecs en el Partit Socialista, tant d'àmbit de la comarca del Berguedà com del Consell de la Federació XI, i va col·laborar en totes les campanyes i activitats que s'han dut a terme.

Implicada en tots els actes culturals i socials de Vilada, va destacar a la entitat de La Teia, on ha estat al peu del canó des del seu inici fins a l'actualitat, ja que encara ostentava càrrec dins de la junta.

Els de la meva generació tenim la seva imatge des de ben petits, perquè era l'encarregada any rere any de la nit màgica dels Reis d'Orient. No oblidem les diferents obres de teatre ni dels anys que va formar part de la colla gegantera de Vilada, amb la qual anava a molts indrets a portar el nom de Vilada. Tampoc oblidem que bona jugadora de tenis taula que eres, que de ben jove et va permetre viatjar.

El que no li passava a la Carme, no li passava a ningú: perdre el mòbil, no tenir cobertura, perdre l'avió per Sant Innocents i haver de pagar una nit d'hotel, perdre les claus... quins moments, eren per fer un llibre.

Gràcies, Carme, sempre estaràs en els nostres cors. Els que som creients tenim el convenciment que algun dia ens retrobarem.