Dos ciclistes van resultar ferits greus en dos accidents ahir al matí, l'un a Pujalt i l'altre a Castell-ví de Rosanes. Els dos afectats presentaven greus traumatismes i van ser evacuats en helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins al Parc Taulí, en un dels casos, i fins a l'Hospital de Bellvitge, en l'altre.

En el cas de l'accident registrat a l'Anoia, els Bombers van rebre l'avís a 2/4 d'1 del migdia i un helicòpter del SEM es va desplaçar fins a la carretera N-141a, en el punt quilomètric 18. L'afectat és un home de 63 anys que, per motius que encara es desconeixen, va caure de la bicicleta i va picar contra una roca. El ciclista, amb contusions al cap i a l'espatlla, va ser evacuat en helicòpter fins al Parc Taulí de Sabadell.

Respecte a l'accident que es va produir al Baix Llobregat, els equips d'emergència van rebre l'avís a 1/4 de 12 del migdia. L'accident va tenir lloc al camí de Sant Jaume, a Castellví de Rosanes, i en el moment de l'atenció el ferit tenia greus traumatismes.