02 de setembre de 2020
02.09.2020
Regió7

L'ANC proposa suspendre l'acte de l'11-S a Berga a causa de la covid

La comissió organitzadora d'aquest acte comarcal decideix no fer-lo i ara demana al socis si ratifiquen o no la seva decisió

02.09.2020 | 11:32
Berguedans a la Diada del 2019 a Barcelona

La comissió organitzadora de l'acte de la Diada a Berga d'enguany de L'Assemblea Nacional Catalana ha proposat suspendre un acte que havia anunciat per l'11-S a Berga de 5 a 7 de la tarda a la plaça Tarascón de la capital berguedana. Així consta en els cartells promocionals de l'acte que s'han col·locat a les cartelleres i parets de la ciutat. Ja s'hi advertia que la convocatòria podria patir canvis.

La comissió organitzadora d'aquest acte, que havia de tenir abast comarcal, ha proposat que se suspengui a causa de l'actual situació sanitària fruit de la Covid-19 i «per la responsabilitat amb la salut pública». Aquest acord es va prendre dimarts en una votació segons ha informat aquest dimecres.

Amb tot, fonts de la comissió organitzadora han afegit que «donada la importància de la decisió, es consultarà a totes les territorials de la comarca perquè ratifiquin aquesta votació» . La consulta es fa aquest dimecres i també dijous. Un cop es conegui l'opinió dels associats es decidirà si se suspèn o no.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook