Unes 200 persones s'han manifestat aquest dilluns a la tarda davant dels jutjats de Berga en contra de la inhabilitació del President Quim Torra. Abans, l'alcaldessa Montse Venturós ha llegit el manifest de l'AMI davant de l'Ajuntament, a la plaça de Sant Pere on s'ha fet una nova sessió de Música de la Llibertat.

Posteriorment, els assistents s'han desplaçat fins al carrer del Programari Lliure, davant de l'edifici judicial, situat a tocar de la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Una furgoneta del cos de policia catalana i agents s'han situat just davant de l'accés de l'edifici. L'acte s'ha desenvolupat sense incidents.

Els assistents portaven pancartes amb el lema «Democràcia o estelades». S'han mantingut les distàncies de seguretat per evitar la propagació del coronavirus. Representants de diferenst entitats i partits independentistes han llegit sengles manifestos que han tingut un comú denominador: el rebuig a la decisió judicial i la reinvindicació del dret a la llibertat d'expressió. L'acte s'ha acabt amb el el cant de Els Segadors,