Montse Venturós, l'alcaldessa de Berga, ha denunciat a les xarxes haver patit assetjament masclista al carrer per part de tres homes, dimecres a la nit. quan tornava cap a casa seva.

L'alcaldessa ho ha explicat en una piulada a la nit, poc després dels fets, en una piulada fet a través del seu compte personal. «La por que m'han fet passar tres individus avui tornant cap a casa...però quina merda de necessitat teniu de fer-nos passar terror? De veritat, cal?», diu en el missatge. I hi afegeix en una segona intervenció: « Entrar a casa ha estat la felicitat i als pocs minuts, la ràbia i la impotència. Quin fàstic. Ho sento!».

Aquesta denúncia pública contra l'assetjament masclista que ha fet la dirigent berguedana ha tingut ressò al seu tuit amb mig miler d'agradaments i una trentena de comentaris al migdia de dijous, amb missatges de suport i reflexions sobre les violències masclistes que pateixen les dones.

Consultada per Regió7, Montse Venturós, ha declinat fer declaracions sobre com es van produir aquests fets i s'ha remès al contingut de les seves dues piulades.