Els professionals del centre d'atenció primària de Puig-reigvan realitzar un acte de reconeixement per homenatjar i posar en valor el treball de totes les persones que durant els mesos més complicats de la pandèmia van cosir material sanitari perquè fos utilitzat al centre puigreigenc.

«Gràcies a elles i ells el personal va poder seguir comptant amb els EPIS elementals en tot moment. Moltíssimes gràcies a totes aquestes persones anònimes que van posar el seu granet de sorra en un moment tant complicat», afirmen des del CAP de Puig-reig en una publicació a les xarxes socials.

Unes 18 persones del terme municipal de Puig-reig que realitzava bates, mascaretes o davantals per protegir als sanitaris de la covid-19. Jesús Subirats, treballador del CAP de Puig-reig, ha explicat a Regió7 que «els voluntaris no formaven part de cap entitat, es van ajuntar i col·laborar a través dels serveis socials de l'ajuntament. El confinament va fer una cadena de treball molt interessant i molt entranyable».

En l'acte d'homenatge, que es va haver de realitzar a l'exterior del CAP de Puig-reig per complir amb les mesures de seguretat del coronavirus, es va entregar un petit obsequi als voluntaris i es va llegir una breu descripció del que va passar aquells mesos. «Vam recordar la situació i els vam entregar unes roses que va fer l'assistent social del CAP. Alguns d'aquells treballs que van fer encara s'utilitzen avui com a equips de protecció ja que van molt bé», acaba Subirats.