22 de octubre de 2020
22.10.2020
Regió7

Gironella instal·la el desè desfibril·lador del municipi al Cap del Pla

El consistori gironellenc vol instal·lar DEA a tots els barris del poble durant aquest mandat

22.10.2020 | 13:27
El dispositiu s'ha instal·lat a l'associació de veïns.

L'Ajuntament de Gironella ha instal·lat un desfibril·lador extern automàtic (DEA) al barri de Cap del Pla, per tal de que tots els barris en puguin disposar i convertir Gironella en un municipi cardioprotegit. El nou dispositiu s'ha ubicat a la façana del local de l'associació de veïns del barri (C/ Cadí, 32). 

Teresa Terricabres, regidora d'Atenció Social, explica que "a dia d'avui els únics barris que no disposen de DEA són Cal Blau, Cal Ramons i Font dels Torracs, però la intenció de l'Ajuntament és poder-n'hi instal·lar durant aquest mandat".

Aquest nou dispositiu al Cap del Pla se suma als 9 que a hi havia instal·lats al municipi situats a l'Ajuntament, a la Biblioteca, al camp de futbol municipal, al pavelló poliesportiu, a l'Escola Gironella, a l'Escola Sant Marc Bassacs, a l'Espai Sant Tomàs, a Viladomiu Nou, a Viladomiu Vell, i un de mòbil al vehicle dels agents locals.

Terricabres recorda que "l'ubicació exacta dels DEA es pot consultar a través de l'APP de Gironella, disponible per Android i iOS, on també es poden consultar les farmàcies de guàrdia, el telèfon del CAP i els hospitals i centres sanitaris propers, entre altres".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit