25 de octubre de 2020
25.10.2020
Regió7

L'Agència del Berguedà crea un borsa de treball per trobar personal per a residències

S'han rebaixat els requisits de titulació per cobrir places amb urgència

25.10.2020 | 19:46
Imatge recurs d'una residència

L'Agència de Desenvolupament del Berguedà ha obert una borsa de treball «per incorporar treballadors en els equips d'assistència sanitària de les residències del Berguedà, l'hospital de Berga i els serveis d'assistència domiciliaria (SAD)».

El president de l'Agència Lluís Vall, ha explicat a Regió7 que actualment hi ha demanda d'unes 15 places a dues residències de la comarca. Es tracta de la de Sant Josep a Puig-reig i la de Sant Bernabé a Berga. Aquests dos centres tenen personal que han donat positiu en les proves de PCR i han de mantenir-se confinats a casa seva. En la primera onada del coronavirus el març, l'Agència del Berguedà ja va crear una borsa de treball.

Actualment la crida de personal sanitari fa referència a gerocultors, auxiliars d'infermeria i infermers. Davant la ràpida expansió de la segona onada s'han rebaixat els requisits de titulació per treballar en el sector sanitari. Hi poden aspirar estudiants de formacions relacionades amb l'àmbit sanitàri i els serveis socials; persones que tinguin experiència en aquests sectors però que no tinguin titulació;persones jubilades els últims 2 anys; i, és clar,  professionals titulats  com infermers o auxiliars d'infermeria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit