El Consell Comarcal del Berguedà ha organitzat dues sessions formatives per a aquest setmana. Estan adreçades a associacions del Berguedà i fan referència a la protecció de dades.

Fonts de l'ens comarcal han explicat que aquestes sessions formatives es faran de forma telemàtica per Internet demà, dimarts, i el dijous 29 d'octubre, de 5 a 7 de la tarda. L'activitat és gratuïta però cal inscriure's al següent enllaç: ttps://tinyurl.com/yxv6vszm i informar sobre el tipus d'entitat.

En aquestes dues sessions formatives es donaran eines per saber si les entitats estan aplicant bé la llei de protecció de dades i també es resoldran dubtes per saber-la aplicar correctament en el dia a dia del funcionament de les entitats de la comarca.

Fonts del Consell Comarcal del Berguedà han «animat» totes les entitats de la comarca «a participar en la formació i a posar-se al dia». Així mateix, les fonts esmentades han recordat que l'esmentada llei «és d'obligat compliment i afecta el dia a dia de les associacions».

Aquesta activitat formativa està organitzada pel Punt de voluntariat del Consell Comarcal del Berguedà, amb la col·laboració de Fundesplai i la Diputació de Barcelona.