Jordi Sabata, cap de l'oposició de Berga. Segons ha explicat el mateix Sabata en un comunicat adreçat als mitjans de comunicació, la ferma decisió d'abandonar el càrrec es deu a motius "estricament professionals i personals".

La renúncia oficial de Sabata al consistori berguedà va tenir lloc dijous passat. Conseqüentment amb aquesta decisió, el polític berguedà també ha de deixar l'acta de conseller comarcal del Berguedà. Jordi Sabata era vicepresident segon de l'ensa comarcal i s'encarregava de les àrees de patrimoni, projectes comarcals i europeus i polítiques digitals.

En el comunicat en el que ha explicat la seva decisió, Jordi Sabata ha defensat les actuacions de Junts per Berga i ha donat les gràcies a aquells ciutadans que els vans votar. "Segueixo pensant que la millor aposta per aquesta ciutat son els plantejaments de Junts per Berga, de futur, de canvi i de millora d'una ciutat que clarament no està vivint el seu millor moment. Lamento, però, no poder seguir realitzant les meves funcions i agraeixo profundament la confiança que la ciutadania va dipositar en el nostre equip en les darreres eleccions, que va aconseguir millorar els resultats".

El ja excap de l'oposició de Berga ha explicat que deixa la primera línia política de Berga i del Berguedà però que no l'abandona definitivament. Sabata té la intenció de seguir treballant des d'un segon esglaó pel partit i per la ciutat. "L'equip que conforma el grup municipal de Junts per Berga seguirà, n'estic segur, treballant pel control de l'acció de govern i per les propostes de futur per una ciutat millor. Amb tot això, no em desvinculo de la política i seguiré treballant com a afiliat a Junts, ja que és el meu projecte polític i el que considero que pot impulsar Berga, la comarca i el país", afirma Sabata.

Jordi Sabata ha expressat que es viuen moments en què "significar-se políticament és gairebé un esport de risc" i ha volgut agrair públicament totes les mostres de suport i la feina de totes les persona que han treballat al costat de Junts per Berga. "Malauradament avui decideixo no seguir però, com he dit, altres qüestions professionals i personals m'inclinen a prendre aquesta decisió", acaba.