L'Ajuntament de Berga ha arribat a un acord amb el Departament de Justícia perquè tres persones que han de complir mesures penals alternatives netegin les restes del Ajuntament de Bergabotellons.

L'alcaldessa Montse Venturós va explicar en roda de premsa que aquesta decisió s'ha consensuat amb les associacions de veïns de la ciutat, que estaven preocupades per aquesta situació derivada del tancament de bars i restaurants per la covid-19.

L'alcaldessa va dir que les tres persones ja van començar a actuar aquest passat cap de setmana i va exposar que «habitualment han de complir aquestes mesures per infraccions de trànsit».

El regidor d'Afers Socials, Ivan Sánchez, va afegir que aquest cap de setmana els botellons a les ciutats van ser menors que els habituals. El regidor es va mostrar satisfet pel comportament de la població i va voler agrair als ciutadans el compliment de les restriccions sanitàries. «Demanem responsabilitat a la gent però també volem donar les gràcies als berguedans ja que aquesta setmana en el decurs de la castanyada les incidències han estat menors. Volem agrair a la població de Berga que hagi complert les directius de les autoritats sanitàries», va dir el regidor.