L'Ajuntament de Berga ha programat una sessió virtual per donar continuïtat al procés d'elaboració del Pla d'Acció Local. Es tracta d'un pla que té el suport de la Diputació de Barcelona i l'objectiu de definir millores al Barri Vell i el conjunt de la ciutat de manera estratègica i transversal.

La creació del Pla d'Acció Local té la implicació d'entitats, agents clau i persones a títol individual del Barri Vell, el municipi i la comarca. La sessió participativa es farà dimecres, 11 de novembre, de les 6 a les 8 de la tarda, a través d'una plataforma digital.

El dia 14 d'octubre es va presentar públicament el projecte d'elaboració del Pla d'Acció Local. La jornada va tenir la participació d'una trentena de persones i va consistir en la realització de dinàmiques per tal de debatre sobre les potencialitats i debilitats del Barri Vell i tot el conjunt de la ciutat. Això va permetre fer una primera diagnosi de l'estat actual de la ciutat i també es van poder recollir algunes propostes i suggeriments.

La segona sessió tindrà una durada de dues hores i es farà de maenra virtual, a causa de les restriccions per la covid-19.