Les obres de modernització del polígon de la Valldan implicaran talls en el subministrament d'aigua a la zona durant les properes setmanes. El desplegament de la xarxa d'aigua calenta a 80 ºC des de la central de biomassa i la sectorització de la xarxa d'aigua potable del polígon obliga a realitzar talls periòdics. El primer d'ells tindrà lloc aquest divendres, 20 de novembre.

A continuació, es detallen els dies, les zones afectades i els horaris orientatius, tot i que s'espera poder restablir el servei abans d'aquesta estimació:

  • Divendres, 20 de novembre (7:00 - 15:00 h), per sota del carrer Bernat Sala.
  • Divendres, 27 de novembre (7:00 - 19:00 h), del carrer Bernat Sala en amunt.
  • Dimecres, 2 de desembre (7:00 - 19:00 h), per sota del carrer Bernat Sala.
  • Divendres, 4 de desembre (7:00 - 19:00 h), del carrer Bernat Sala en amunt, llevat d'alguns trams dels camins de Can Ballús i de Sant Bartomeu.
  • Dimecres, 9 de desembre (7:00 - 15:00 h), a les cases situades a l'est del polígon com ara Cal Marmi, Cal Ribera o Cal Catafal.

L'Ajuntament de Berga va iniciar les obres de modernització del Polígon Industrial de La Valldan fa un mes i mig, a principis d'octubre. Es tracta d'una sèrie d'actuacions que suposaran una millora important de les infraestructures i els serveis del polígon i formen part del projecte que va obtenir una subvenció d'1 milió d'euros de la Diputació de Barcelona.

Les obres avancen a bon ritme i tenen per objectiu la reurbanització d'uns 500 m del carrer de Garreta, el vial principal de pujada del Polígon, així com d'uns 250 m del carrer dels Germans Farguell. Les actuacions preveuen la renovació completa del paviment, les voreres, l'aparcament, l'enjardinament i l'arbrat.

També es farà la canalització del tub de fibra òptica i s'adequarà un vial per a vianants i bicicletes paral·lel al camí de Garreta. La reurbanització del Camí de Can Ballús, completada la primavera passada, ja formava part del projecte.