Càritas Berga ha engegat una campanya de recollida d'aliments i donatius econòmics per ajudar a unes 180 famílies del BergaBerguedà. L'entitat solidària ha explicat que arran de la pandèmia han vist incrementat de forma important el nombre de persones a les que ha hagut d'ajudar poder tenir cobertes les seves necessitats bàsiques.

Per aquest motiu, Càritas Berga fa una crida a la solidaritat i demana als berguedans que posin el seu granet de sorra amb aliments o amb diners. Els donatius es poden fer en espècie als supermercats Llobet, Super Pedret, Petit Preu o al local de Càritas a Berga, al carrer Clavé 30. Per altra banda, també es poden fer donacions econòmiques als comptes corrents de l'entitat.

«La situació actual no sols ha comportat, comporta i comportarà una crisi sanitària, sinó també una crisi social i econòmica. Són moltes les persones i famílies de la ciutat de Berga que se n'han vist afectades i els últims mesos han necessitat de suport econòmic i social», expliquen des de Càritas.