20 de novembre de 2020
20.11.2020
Regió7

El doctor Ricard Pruna 'fitxa' per una empresa de Casserres

L'excap mèdic del Barça ha estat contractat per AS&NL, que fa complements alimentaris

19.11.2020 | 22:26
Ricard Pruna (centre), al costat de Toni Roset (esquerra) i Joan Casadesús (dreta), fundadors d'AS&NL

El doctor Ricard Pruna, responsable dels serveis mèdics del FC Barcelona durant 25 anys, encetarà una nova etapa professional a l'empresa Advanced Sport & Nutritions Lab de Casserres.

AS&NL és una empresa instal·lada al poble berguedà des de l'any 2012 i es dedica a la formulació i fabricació de complements alimentaris amb acció terapèutica. Ricard Pruna ha estat contractat per l'empresa casser-renca després d'abandonar la disciplina blaugrana i s'encarregarà de l'àrea científica, en concret de fer el seguiment dels assajos clínics dels complements.

Josep Camí, responsable de l'àrea de formació d'AS&NL, ha explicat a Regió7 que el fitxatge del doctor Pruna aportarà experiència i rellançarà la projecció internacional d'una empresa que té la intenció de convertir-se en un referent mundial dels tractaments de la musculatura. «Més enllà de l'aspecte mediàtic del seu fitxatge, buscàvem una persona que tingués renom en l'àmbit de la traumatologia i de la medicina de l'esport, ja que els nostres complements estan enfocats cap a aquestes àrees». Dins d'aquestes dues especialitats, Camí assegura que «el doctor Pruna és una eminència i els 25 anys que porta al Barça són una experiència enorme per millorar els nostres estudis i la projecció internacional de l'empresa».

La casserrenca AS&NL realitza estudis dels seus complements alimentaris d'àmbit nacional i internacional. Segons explica Camí, «normalment amb els complements alimentaris es realitzen pocs estudis científics, però nosaltres volem demostrar la seva eficàcia i seguretat».

Els complements alimentaris de l'empresa berguedana es posen a la venda al públic en format de sobres o pastilles i tracten afeccions del sistema muscular i esquelètic, com per exemple l'artrosi i la tendinitis. És just aquí on esperen que el lideratge del doctor Pruna resulti clau per a la seva evolució. Segons informa Camí, Pruna assistirà freqüentment a la seu de l'empresa a Casserres i «els veïns del poble el veuran sovint».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

L'últim El més llegit