Creu Roja Berguedà ha repartit sort en l´edició d´enguany del Sorteig de l´Or. L´oficina berguedana de Creu Roja ha venut un total de 130 números premiats per un valor de 75 euros cada butlleta, el que suposa un total de 9.750 euros repartits en premis. Per altra banda, també s´han repartit 1.000 euros a sis socis de l´entitat a través de la campanya telefònica de vendes. A més a més, d´altres punts de venda a la comarca també han repartit butlletes premiades.

Segons afirma l´entitat, la campanya del Sorteig de l´Or d´enguany ha estat especialment difícil per la situació de la pandèmia. La covid-19 ha impossibilitat organitzar activitats per facilitar la venda de butlletes i s´hi ha sumat la dificultat afegida de les restriccions de mobilitat i de contactes interpersonals. Per aquest motiu, Creu Roja Berguedà ha reforçat la campanya amb la iniciativa «Fes-te fan de les persones que fan que les coses canviïn» per aconseguir vendre més butlletes. Cal recordar que amb el Sorteig de l´Or, Creu Roja recapta una part important dels ingressos per poder realitzar la seva tasca social al Berguedà.

Per arribar a més persones i facilitar la venda de les butlletes, Creu Roja Berguedà ha comptat amb la implicació directa de diferents entitats locals que s´han adherit a la iniciativa. S´han sumat a la campanya Berga Comercial, Handbol Berga, l´Associació Esportiva Bàsquet Berga, el Club Orientació Berguedà, Olvan Club Esportiu, el Club Bàsquet Puig-reig, l´Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, el Club Esquí Berguedà, el Club Esportiu Berga, la Unió Esportiva Avià i el Futbol Sala de Casserres. També han col·laborat a la campanya l´escola FEDAC Gironella i l´escola Sant Martí de Puig-reig.