Els ramaders de la raça autòctona Bruna dels Pirineus van escollir en assemblea telemàtica al berguedà Joan Noguera i Ferrer, veí de Bagà, com a nou president de la federació en substitució d'en Josep M. Moga de la Vall d'Aran. La federació agrupa en aquest moment a gairebé 300 ramaders, que tenen més de 14.000 vaques. Moga va destacar que "és una institució reconeguda per tothom tant en el món ramader com en el món associatiu català".

El president sortint va manifestar també que durant aquests 4 anys, a més de mantenir i millorar les relacions amb les institucions, s'ha complert després de molts d'entrebancs el seu gran objectiu i el de la seva junta, la posada en marxa fa més d'1 any del Centre de Testatge de Vedells de Bellestar dins del recinte de l'Escola Agrària del Pirineu.

Moga va acabar la seva intervenció manifestant el seu desig que la Februpi continui essent la gran associació transversal del Pirineu i que "la família bruna segueixi essent una pinya on tots vagin a la una".

El president electe, el berguedà Joan Noguera, a més d'agraïr la feina de l'anterior junta i del seu president, va manifestar el seu desig i el de la seva junta de continuar la feina feta fins ara i va desitjar que en breu, "la situació sanitària permeti recuperar el caliu de les trobades presencials dels ramaders".