L'escola FEDAC de Gironella ha recaptat un total de 916 euros en la campanya online de venda de la cançó anomenada Més forts que mai en format videoclip, que n'ha aconseguit vendre fins a 140. Aquesta quantitat obtinguda es destina íntegrament a La Marató de TV3 que se celebra aquest diumenge.

La lletra de la cançó s'ha elaborat a partir d'unes reflexions que han fet els mateixos alumnes, i que giraven al voltant d'unes preguntes obertes que va fer cada un dels grups/classes. La peça és interpretada per l'alumnat, el claustre de mestres i els professionals musicals. En aquest sentit, l'escola destaca «la dedicació, iniciativa i entrega dels músics des del primer moment per arrodonir la proposta».

Concretament, el videoclip té les veus de David Sais, Àuria Franch i el cor Giovinetto; la guitarra de Cesc Ginestà; el piano de Francesc Rodríguez, membre del grup gironellenc Rúpits; la percussió i la bateria d'en Joan Palà, membre de Txarango; l'ukelele, la guitarra, el saxo i la trompeta de Dani Huertas i el clarinet d'Ivet Sibila. A més, també hi ha col·laborat Dani Huertas com a tècnic de la peça.

L'escola FEDAC Gironella, que col·labora habitualment en aquesta jornada solidària, reconeix que «ha hagut de reinventar-se per buscar una proposta que respectés tots els protocols que la situació actual requereix».