Els nens i nenes d'Avià ja disposen de la tirolina que van determinar que s'instal·lés en el pressupost participatiu infantil del 2020. L'obra se situa a la part superior del parc de la Torreta i compta amb un cost de 4500 euros, sufragats pel consistori.

La regidora de Pressupostos Participatius de l'Ajuntament d'Avià, Sara Subirana, ha assegurat que amb la posada en servei de la primera tirolina pública infantil del municipi «es dona compliment al compromís adquirit amb la quitxalla que va votar portar a terme aquesta obra». A més, Subirana considera que la zona del parc de la Torreta està poc freqüentada i que la instal·lació d'aquesta tirolina convidarà els veïns i veïnes a descobrir altres parts del municipi.

L'ús de la tirolina està destinat als infants d'entre 5 i 15 anys. En el seu punt més alt mesura 2,20 metres d'alçada i té un recorregut de 20 metres. L'obra ha esta construïda amb pals de fusta de pi nòrdic tractada i un cable d'acer trenat de 20 metres de longitud, i la instal·lació ha anat a càrrec dels operaris de les brigades municipals.