Puig-reig vol realitzar un nou parc amb espais verds i també una zona destinada als infants al voltant de la plaça Nova, al centre del municipi. El projecte, això sí, encara es troba en fase d'estudi i el consistori no espera presentar-ne més detalls i arrancar els tràmits per portar-lo a licitació pública fins d'aquí un mes, a finals de febrer. Així ho ha confirmat a Regió7 el regidor d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Puig-reig, Jesús Subirats.

El consistori emmarca aquesta actuació en un «projecte de transformació del centre del municipi», que inclourà la creació de zones verdes i «una zona infantil amb elements i jocs que estiguin molt integrats amb l'entorn», assenyala el comunicat emès per l'Ajuntament puigreigenc en el qual s'anuncia aquesta obra.

El municipi berguedà va anunciar aquesta voluntat en un comunicat en el qual informa dels treballs de renovació que es preveuen durant aquest 2021 en els parcs infantils de la població. La pretensió de l'Ajuntament de Puig-reig és arranjar la totalitat d'aquestes zones, tret del parc situat a la Colònia Vidal, on actualment només hi viuen una vintena de veïns i veïnes.

Cal destacar que l'any 2017 ja es va inaugurar un parc infantil en un extrem d'aquesta mateixa plaça del centre de la població. El consistori va invertir poc més de 300.000 euros en les obres de remodelació i arranjament. Els treballs efectuats van consistir bàsicament en la substitució del paviment que estava malmès i a refer els serveis.