Puig-reig celebrarà un carnestoltes sense pràcticament actes presencials, i amb un concurs de disfresses virtual com l'activitat més destacada. El lema d'aquesta edició serà «Per Carnestoltes, portem Puig-reig al cinema», ja que la temàtica escollida és la del món cinematogràfic.

La comissió de festes del municipi premiarà les millors imatges que es pengin a les xarxes socials. Hi haurà quatre categories: el de la millor disfressa, el de la millor en família, el de la més atrevida i el de la millor comparsa confinada. Paral·lelament, també s'ha plantejat un concurs de balcons guarnits, amb tres categories de guardons: el balcó més original, el més extravagant i el més simpàtic.

Els participants en el concurs hauran de compartir les seves propostes a través d'Instagram, etiquetant el compte de la comissió i amb les etiquetes #comissiodefestespuigreig i #carnestoltespuireig21. Tots els premiats en les diverses categories d'aquests certàmens rebran un lot de productes locals.

En canvi, sí que s'ha mantingut, dins de les activitats habituals, el concurs d'aparadors guarnits. Des del proper dilluns i fins el cap de setmana, els aparadors dels comerços i establiments de Puig-reig estaran ambientats amb elements de la temàtica d'enguany: el cinema. Un jurat decidirà quines són les millors ambientacions.

D'altra banda, els puig-reigencs no es quedaran sense el tradicional pregó que dona el tret de sortida a les festes del Carnestoltes. Televisió de Puig-reig emetrà, el divendres 12 de febrer a partir de les 7 de la tarda, un programa especial amb els pregons infantils que han elaborat els alumnes de 6è de primària de les escoles Alfred Mata i Sant Martí de Puig-reig. A més, com a novetat, cal destacar que aquest any també es llegirà el pregó juvenil que han preparat els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut de Puig-reig.