No hi haurà festa de la matança del porc a Borredà. La comissió organitzadora de l'activitat i l'Ajuntament ho han decidit en les últimes hores. En un comunicat, es recorda que «la seguretat és el primer», i es trasllada la celebració a l'any vinent.

Aproximadament, en l'esmorzar gratuït s'ofereixen uns 200 kg de porc, acompanyat de pa, que tothom pot torrar en les tres fogueres que es troben a la mateixa Plaça Major.

En aquesta celebració és habitual que els veïns del municipi es retrobin amb els ciutadans que tenen una segona residència al municipi, així com també amb persones de diversos punts de la comarca. En les edicions més concorregudes s'hi han arribat a aplegar unes500 persones.

Darrerament, també es muntava una exposició al Casal de la Gent Gran sobre les eines de la matança, amb aportacions de les principals cases de pagès. S'hi podien veure instruments de fa cent o cent cinquanta anys, a banda de fotos, de la pròpia festa o de festes particulars, entorn a la matança del porc.