La jornada «14-M, accions de solidaritat», va obtenir més de 15.000 euros per ajudar a l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà. Aquesta quantitat s'ha recaptat gràcies a una sèrie d'activitats desenvolupades durant les primeres setmanes de març, algunes de les quals s'allarguen alguna setmana més

La presidenta de l'entitat, Cecília Camprubí, ha assenyalat a Regió7 que «estem molt contents amb la resposta de tota la comarca», i diu que s'han superat les expectatives, tant a nivell econòmic com per la vessant social. En aquest sentit, Camprubí destaca que «hem pogut explicar tots els serveis que es fan des de l'Associació» i que s'han donat a conèixer espais propis de l'entitat.

Això es va poder veure en el programa especial retransmès per Televisió del Berguedà el passat diumenge des de la Llar de Queralt, quan també es va donar a conèixer el nom dels guanyadors d'una subhasta i de la campanya comercial «Rebost Solidari». A més, es va amenitzar l'emissió amb actuacions musicals, una exhibició dels Diables de Puig-reig i un ball de l'Àliga.

La quantitat recaptada de 15.000 euros encara es pot engreixar en els propers dies a través de diverses accions. D'una banda, hi ha la proposta de donar el canvi de la compra, que es s'allarga fins al 30 de març, i la compra de dibuixos de nens i nenes de l'exposició, que es podrà visitar fins el proper dia 20. Fins ara, l'activitat que més diners ha aconseguit recaptar és la subhasta, amb més de 5.000 euros, seguit de la caminada solidària.