Berga ha comptabilitzat 10 nous casos de coronavirus en els últims set dies, tres menys que fa set dies. Paral·lelament, l'índex de rebrot ha baixat de 181 a 126 punts, tot i que encara es considera alt, i la taxa de reproducció de l'epidèmia ja se situa per sota d'1, concretament en 0,91.

Tot i l'evolució favorable de les xifres, l'alcalde accidental Ivan Sànchez ha recordat que fa poques hores "sortíem de dies de festa en els quals la comarca s'ha omplert de visitants". Sànchez considera que la "taxa pot ser una mica falsa", i que en els propers dies "pot anar en augment".

A més, el batlle accidental ha assenyalat que durant aquesta setmana festiva han incrementat les sancions per incompliment del confinament nocturn. La xifra acostuma a situar-se entre les 0 i 2 sancions, i en aquesta ocasió la Policia Local n'ha interposat 5.

D'altra banda, la residència Sant Bernabé continua guanyant nous residents, i actualment ja disposa de 51 usuaris. El centre, conjuntament amb el de les Germanetes, continua sense registrar nous casos.