Els Mossos d'Esquadra van desmantellar una festa il·legal dissabte a la nit amb més d'un centenar de persones al municipi de Viver i Serrateix. En total, els agents van identificar 105 joves, sobretot de l'àrea metropolitana, i en van detenir dos per tràfic de drogues.

El centenar llarg de persones han estat denunciades per incompliment de les mesures contra la covid-19. L'operatiu policial va començar dissabte abans de mitjanit i va acabar ahir al matí. La festa va tenir lloc en una casa de turisme rural sense que els propietaris en sabessin res, segons ha pogut saber aquest diari, ja que el grup d'amics que va llogar la masia havia dit que hi anaven a celebrar un aniversari.

Veïns del municipi van alertar l'alcaldessa, Isabel Serra, que veien moviments sospitosos de cotxes a prop dels dipòsits d'aigua municipals. Serra va avisar els Mossos, que van iniciar l'operatiu. Els cotxes aparcaven en un zona propera als dipòsits i uns altres vehicles els traslladaven a la casa, situada entre tres o quatre quilòmetres d'on la gent estacionava.