Puig-reig tanca sis dies d’actes festius amb una valoració positiva de l'Ajuntament de Puig-reig. El consistori es mostra satisfet de la participació en els actes i activitats i pel compliment de les mesures de seguretat contra la covid-19.

La majoria d’actes programats han rebut una gran resposta dels veïns i veïnes del municipi i de públic provinent de d'altres municipis. De fet, algunes propostes han penjat el cartell de complet, com per exemple, el concert de Xiula, al camp de futbol, que va exhaurir les 750 localitats disponibles o el Puig-reig Escape Room, que va comptar amb una participació de més de 300 persones.

També van tenir una bona acollida propostes com l’espai de música i vermuts Puig-brunch-reig, la cantada d’havaneres amb el grup Neus Mar, la cursa d’orientació, el concert de Gertrudis, els concerts de l’Orquestra Maravella o el pregó a càrrec del Consell d’Infants, entre d’altres.

Un capítol a part es mereix l’estrena del musical Arrelats a Puig-reig, amb música de Sergi Cuenca, llibret de Quim Puig i direcció escènica de Maria Casellas. El pavelló de Puig-reig es va omplir en les dues funcions de l'obra, aplegant gairebé 1200 persones.