Puig-reig serà l’escenari avui dissabte d’un dels actes de celebració del vintè aniversari del Casal d’Europa del Berguedà. La trobada servirà per recordar aquestes dues dècades de trajectòria de l’entitat i també per lliurar els seus premis anuals.

L’acte tindrà lloc a l’espai La Sala de Puig-reig a partir de les 7 de la tarda i s’iniciarà amb la conferència a càrrec de Jaume Farguell, president del Casal d’Europa del Berguedà, sobre els 90 anys del Pavelló de Suècia, la seu oficial de l’entitat a Berga.

Enguany, el Premi Zaida Catalan a l’entitat comarcal amb especials mèrits socials serà per l’Associació de Dones del Berguedà. Mentrestant, el premi a l’empresa berguedana amb més projecció exterior serà per a AS&GNL-Advanced Sport & Nutritionslab.

D’altra banda, també es lliurarà el premi Berguedans al món, que enguany recollirà la violinista Alba Roca. Finalment, tindrà lloc un reconeixement títol pòstum a Josep Vilaseca Atset, fundador de l’escola Joviat, per la seva iniciativa a la comarca del Berguedà.

En el darrer tram de l’acte, hi haurà un torn de paraules sobre projectes europeus relacionats amb el municipi de Puig-reig, i la jornada es tancarà amb un concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música del municipi.