La fins ara regidora i encara delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, ha presentat la renúncia a l'acta. Segons ha confirmat la pròpia política a aquest diari, s'espera que un breu faci el salt coma diputada al Parlament de Catalunya. Camps, que ocupava la posició número 20 a les llistes d'ERC per Barcelona en els comicis del 14-F, es va quedar a les portes d'entrar a la cambra catalana en primera instància, ja que els republicans en van obtenir 19. Per tant, només necessita que hi hagi una renúncia en els llocs capdavanters perquè és converteixi en diputada.

La seva marxa de l'Ajuntament de Puig-reig implica que entri com a regidor Josep Campos -que ja havia estat edil en l'anterior legislatura-, i aixó també ha derivat en alguns canvis al cartipàs, amb l’objectiu d’ajustar les responsabilitats de cada regidor. Campos entra a formar part de l’equip de govern portant les carpetes de Seguretat Ciutadana, Salut, Promoció Econòmica i Indústria. L’alcalde, Josep Maria Altarriba, continuarà portant les regidories de Governació, Gent Gran, Urbanisme i Despoblament Rural i ara també la de Ciutadania i Participació.

Elisabet Teixidor continua al capdavant de Medi Ambient, Educació, Recursos Humans i Turisme, i passa Promoció Econòmica a Josep Campos. Mentrestant, la regidora Rosa Garcia, continuarà amb les regidories d’Economia i Hisenda, Comerç i Comunicació i hi suma ara la d’Atenció a les Persones, que fins ara portava Alba Camps. 

L'edil Cristian Pérez no tindrà canvis en la seva cartera i es manté a Joventut, Esports i Festes; igual que el regidor Jesús Subirats, que continua al capdavant de Cultura, Nuclis Agregats i Obres i Serveis.