L'Escola Xarxa ha arribat a un acord amb FEDAC perquè la fundació incorpori a la seva xarxa d'escoles concertades el centre berguedà a partir del proper 1 de setembre. Amb aquest, seran ja 25 escoles les que formen part de FEDAC.

En un comunicat conjunt, l'escola i la fundació assenyalen que "comparteixen des de fa temps sinergies per desenvolupar projectes de qualitat educativa i excel·lència acadèmica al Berguedà". A més, recalquen que amb l'acord es "refermen lligams que permetran integrar aquesta qualitat de manera més efectiva a l’escola Xarxa, mentre que l’escola Xarxa aportarà la seva expertesa i qualitat a les escoles FEDAC d’arreu de Catalunya".

D'altra banda, la voluntat de les dues parts, segons assegura el comunicat, és que "aquest pas mantingui la identitat de l’escola i garanteixi la continuïtat al projecte millorant-lo en tot el que sigui necessari per continuar oferint el millor servei possible".

Al Berguedà, ja hi ha un altre centre FEDAC a Gironella, i en tota l'àrea d'influència de Regió7, n'hi ha quatre més -tots al Bages-: a Manresa, Sant Viçenc de Castellet, Súria i Monistrol de Montserrat.