L’Ajuntament de Gironella ha aprovat la convocatòria d’ajuts de material i llibres per al curs escolar 2021-2022 per a infants i adolescents empadronats a Gironella, matriculats en centres públics o concertats d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. S’adreça a famílies en situació de necessitats socials o econòmiques.

Concretament, les famílies que vulguin beneficiar-se dels ajuts han de tenir una renda neta per membre de la unitat familiar igual o inferior a l’indicador de renda de suficiència de Catalunya, és a dir, 569,12 € mensuals.

Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament, explica que enguany s’ha mantingut el mateix pressupost que l’any anterior, ja augmentat l’any passat per les situacions de més necessitat derivades de la covid-19, per poder fer front a totes les sol·licituds.

Els ajuts estan coordinats amb l’educadora social i les direccions del centres educatius, i es basen en barems diferents als dels protocols d’ajudes de caràcter social, i així s’amplia el nombre de famílies que hi tenen accés.

Les sol·licituds es podran presentar del 14 de juny al 2 de juliol a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, amb cita prèvia, i a través de la seu electrònica enviant una instància genèrica amb el formulari de sol·licitud i la documentació necessària, que apareix en el document de la mateixa sol·licitud. Tota la informació es pot consultar a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Gironella.