Junts per Berga, primera força de l’oposició al consistori, va donar les gràcies a la fins ara alcaldessa «els sis anys de treball per la ciutat malgrat les diferències o la contraposició de punts de vista moltes vegades». A més, la formació desitja a Venturós una ràpida recuperació».

D’altra banda, Junts per Berga celebra que es posi fi al període de provisionalitat obert amb la baixa de Venturós el mes de febrer. «Creiem que és bo per a Berga», remarca el grup, que també desitja sort al nou batlle elegit en la sessió d’investidura que se celebrarà les properes setmanes -qui té més probabilitats de ser-ho és Ivan Sànchez, actual alcalde en funcions.

Perfil més independent

En aquest sentit, consideren que seria positiu que Sànchez fos el nou alcalde pel «seu perfil més independent», ja que no és militant de la CUP. El grup destaca que aquesta circumstància «pot ajudar a abaixar la càrrega ideològica de l’equip de govern, i a ser més pragmàtic i obert a noves propostes». El partit també reclama que s’afronti el relleu amb la «màxima celeritat»

Un gir als últims dos anys

Sobre el que pot suposar aquest relleu, Junts per Berga desitja que serveixi per «millorar i donar un gir als últims dos anys», tot i que espera a fer més valoracions en els propers plens.