L’avianès Pau Gallardo és el cofundador de l’empresa focalitzada en el món dels videojocs eWith, que vol millorar el rendiment dels jugadors d’e-sports a través de sessions on-line impartides pels millors gamers del país. Es tracta d’una iniciativa pionera que vol donar un impuls a aquells joves que es vulguin iniciar en el sector d’una forma professional.

Concretament, eWith ofereix sessions d’entrenament dels videojocs més populars de moment: League of Legends, Fortnite, Fifa, Valorant i CS: GO o Gran Turismo. L’oferta de professionals i de videojocs s’incrementarà progressivament i pròximament l’empresa preveu anunciar més novetats.

«eWith s’adaptarà a un sector en constant renovació i oferirà novetats en formació de videojocs. Tindrem coaches de primer nivell mundial i els participants en les sessions milloraran el seu rendiment en molt poc temps», destaca Gallardo.

El jove, de 24 anys, ha arrancat aquest projecte conjuntament amb la barcelonina Claudia Gallego. Els dos són amants de l’esport i al llarg dels anys els ha unit una relació personal i professional que ha cristal·litzat en el naixement d’eWith. Van estudiar CAFE a la Universitat Ramon Llull i posteriorment un màster en Sports Management a la mateixa facultat.

Control de l’activitat física

Una altra de les característiques de la iniciativa és que vol fomentar un ús responsable dels videojocs. Els entrenadors personals qualificats s’encarregaran de planificar personalment els entrenaments i barrejar d’aquesta manera els esports amb la salut personal. En aquests plans es controlarà l’alimentació o l’activitat física, i es plantejarà un entrenament mensual per fer a casa, al gimnàs o l’aire lliure.

Finalment, la tercera branca de serveis que ofereix l’empresa és la de poder jugar i conèixer els teus ídols. En aquestes sessió podran mantenir converses amb ells i fer partides on-line. Amb aquesta oferta, eWith vol revolucionar l’aprenentatge dels joves en el món dels e-sports.