La nova Junta comarcal del Berguedà del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) constituïda aquest dijous ha escollit la doctora Anna Escalé com a nova president comarcal en substitució el doctor Agustí Ferrer, que ha ocupat aquest càrrec durant els darrers gairebé quatre anys. 

La constitució de la nova Junta comarcal és conseqüència del resultat de les darreres eleccions per a la renovació dels membres de l'Assemblea de Compromissaris i de la Junta de Govern del CoMB. La candidatura encapçalada pel doctor Jaume Padrós va resultar-ne guanyadora, ahir, 29 de juliol, en ser l'única presentada dins del termini establert.

Escalé és especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i actualment treballa a l'EAP Navàs-Balsareny. La comarca del Berguedà està representada a l'Assamblea de Compromissaris del CoMB amb 5 dels seus 300 delegats.

Càrrecs renovats al Bages i l'Anoia

El doctor Jordi Aligué ha renovat el càrrec com a president comarcal del Bages. Ja l'ha ocupat durant els últims quatre anys. Aligué és especialista en Medicina Interna i actualment treballa a la unitat de convalescència i unitat de llarga estada de la Fundació Althaia de Manresa, a la Facultat de Medicina de la UVic-UCC i a la Residència Sant Francesc de Santpedor.

Mentrestant, a l'Anoia també ha renovat el càrrec la doctora Elisenda Florensa. És especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i actualment treballa a l'EAP Anoia Rural.