La covid-19 ha obligat a suspendre, com l'any passat, el Concurs Internacional de Gossos d'Atura de Castellar de n'Hug. Malgrat que, en un principi, es preveia poder celebrar els quatre concursos dels Països Catalans amb normalitat, l'empitjorament dels indicadors de la pandèmia a partir del mes de juliol ho ha acabat impedint.

L'alcalde de Castellar de n'Hug, Salvador Juncà, ha explicat a Regió7 que el consistori mantenia esperançes fins a última hora que es pogués portar a terme, però ha apuntat que la Federació s'ha decantat finalment per suspendre els quatre concursos.

D'altra banda, Juncà recorda que aquesta circumstància suposa un "perjudici" per la desena de restaurants del municipi. De fet, la jornada del concurs és el de més activitat en tot l'any al municipi. "Molta gent coneix Castellar de n’Hug pel concurs", assegura el batlle.

Recuperar el terreny perdut amb la Fireta de la Llana

Mentrestant, la població sí que celebrarà la tercera edició de la Fireta de la Llana el proper cap de setmana. L'alcalde confia amb que el certamen compensi la suspensió del Concurs de Gossos d'Atura. A hores d'ara, ja està confirmada la presència de prop d'una quinzena d'expositors.