L’ANC de Berga espera omplir uns 6 o 7 autobusos de cara a la manifestació de l’11 de setembre d’enguany, tot i que segons l’organització, a hores d’ara, el ritme d’inscripcions és lent. Ara bé, l’entitat és optimista tenint en compte que habitualment el nombre d’inscrits no es comença a disparar fins a partir del 30 d’agost. També sortiran dos autobusos des de Gironella, i un o dos des de Puig-reig.

Això contrasta amb la compra de samarretes, que evoluciona a millor ritme que en d’altres edicions. Es poden comprar cada dissabte al mercat, i cada dia al local dels castellers de Berga. Per accedir a la concentració de l’11 de setembre, els tiquets es poden adquirir als llocs habituals, com en l’Intersport o la Copisteria.

D’altra banda, representants e l’ANC i d’Òmnium han mantingut la incògnita sobre si s’organitzarà algun acte paral·lel a Berga. El president de l’Assemblea de Berga, Lluís Escriche, ha assenyalat que si es fa algun acte «esperarem fins a l’últim moment per decidir-ho». «A nosaltres ens interessa reforçar l’acte de Barcelona», ha sentenciat.