L’Ajuntament de Berga ha iniciat el procés d’adjudicació del contracte administratiu referent als serveis tècnics i d’atenció al públic del Teatre Municipal de Berga. L’objectiu de la licitació és prestar aquests serveis amb la major eficàcia possible, garantint la qualitat tècnica de les activitats que es desenvolupen en l’equipament, incloent-hi l’atenció al públic.

El procediment d’adjudicació del contracte està subjecte a la regulació harmonitzada. Això vol dir que està sotmès a les directrius de contractació que se segueixen a la resta de la Unió Europea en els mateixos supòsits. La regulació harmonitzada s’aplica quan el valor estimat del contracte és igual o superior a 214.000 €.

La licitació es divideix en dos lots. El primer és sobre la prestació dels serveis tècnics i auxiliars d’escenotècnia i el segon inclou la prestació dels serveis de personal d’atenció al públic. L’import total és de 151.557,84 € i l’adjudicació del contracte és per a un període de 2 anys amb la possibilitat d’una pròrroga per a dues anualitats més.