Després de la suspensió de l'any passat per la covid-19, aquest cap de setmana es tornaran a celebrar les jornades de les Colònies Indústrials, que compleixen nou anys. Serà, això sí, una edició una força descafeïnada, ja que no comptarà amb cap debat ni taula rodona sobre la situació de les colònies.

Amb aquesta absència en el programa, doncs, les principals activitats seran diferents visites guiades al museu de Cal Vidal i a l'església de Cal Pons, i una visita teatralitzada -aquesta última de pagament- al mateix museu de Cal Vidal. El director del museu de la Colònia Vidal, Jordi Vidal, ha explicat a Regió7 que no s'ha pogut organitzar cap debat per una qüestió de "temps i pressupost", però ha puntualitzat també que les jornades estan pensades perquè "la gent gaudeixi". De cara a l'any que ve, coincidint amb la desena edició, Vidal ha confirmat que sí que es preveu celebrar unes jornades més reeixides.

També hi haurà una visita cultural a l'Ametlla de Merola, l'espectacle "Nus" a Cal Vidal i un passeig per conèixer plantes medicinals i un taller de farmaciola natural. El tret de sortida serà divendres al vespre amb la inauguració del Bar-Restaurant Juventus. Es pot obtenir més informació o fer les reserves per participar en les activitats a museu@museucoloniavidal.org o trucant al telèfon 938290458.