La Fundació Pro Disminuïts del Berguedà, juntament amb la col·laboració de la Dolceria Pujol de Berga, ha presentat un torró solidari per endolcir les festes nadalenques dels berguedans i berguedanes. Des de l’entitat recorden que Albert Dorna, propietari de la Dolceria Pujol, fa molts anys que col·labora amb la fundació i que «no va dubtar ni un moment a participar en la iniciativa».

El torró és una iniciativa solidaria que pretén recaptar fons per finançar els projectes que la Fundació dur a terme per atendre a persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental.

El torró té un cost de 12 euros i es pot comprar a la mateixa Dolceria Pujol, en els establiments que té la Fundació, en el Market Gironella Vila de Nadal (30, 31 de desembre i 2 de gener) o posant-se en contacte amb l’Associació Pro Disminuïts Psíquics. El torró també es distribueix a través dels lots de Nadal que la Fundació comercialitza aquest any i a través de les escoles de la comarca.

Des del Taller Coloma s’ha preparat l’estoig del torró. És un estoig pintat artesanalment. Aquesta iniciativa, a més de permetre obtenir uns fons extres a la fundació, també permet als usuaris del Taller Coloma fer una tasca divertida i bonica.

L’entitat desitja que el «torró sigui present aquest Nadal en moltes de les taules dels berguedans i berguedanes.

Calendari solidari

En els últims dies l’Associació Pro Disminuïts Psíquics també ha presentat un calendari solidari que dóna a conèixer els serveis que ofereix. Hi ha col·laborat l’empresa Containers del Berguedà, ja que a les seves instal·lacions s’hi van captar les imatges que es poden veure al calendari.