Firhàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya, ha obert les inscripcions per a la segona edició del certamen, impulsat per l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà i l’Ajuntament d’Avià i que tindrà lloc a Avià els 3, 4 i 5 de juny del 2022.

Les empreses i professionals del sector que vulguin participar com a expositors al certamen ja poden fer les inscripcions a través del web www.firhabitat.com (a l’apartat Firhàbitat 2022-Formulari d’inscripció.) A més, inscriure’s amb previsió té premi i els expositors que s’apuntin abans del 15 de febrer rebran un descompte del 10% en la quota d’inscripció.

FIRHÀBITAT és la primera fira del territori centrada en la biologia de l’hàbitat, l’eficiència energètica, l’autoconsum i els habitatges sostenibles. Una mostra imprescindible a Catalunya que vol generar consciència i deixar empremta sobre aquest model de construcció i edificació, i a la vegada, fomentar la col·laboració entre els professionals i empreses del sector.

L’ACEB i l’Ajuntament d’Avià, conjuntament amb professionals del sector, treballen perquè després de l’èxit de l’estrena de Firhàbitat, aquesta segona edició continuï sent la millor plataforma per donar a conèixer la metodologia de la bioconstrucció, basada a erigir habitatges sostenibles, amb materials naturals i amb l’aprofitament de les energies renovables amb l’objectiu principal de buscar una màxima eficiència. Xerrades, tallers, ponències, debats, activitats, exposicions... complementaran el recinte firal amb la presència d’empreses i professionals.

A més a més, per segon any, Firhàbitat té un conveni de col·laboració amb l’Institut Espanyol de Baubiologie (IEB), que ha escollit el certamen com a seu de la seva trobada anual d’alumnes.