El tercer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 34226, s'ha distribuït a Gironella (Berguedà) a clients del supermercat Bonpreu del municipi i al Bar Restaurant Arsenal, que justament aquest divendres estava tancat. Les persones que tinguin una butlleta amb aquest número cobraran 30.000 euros, 3.000 euros per cada euro jugat. El número anterior i el posterior rebran 500 euros per bitllet jugat.

La gerent del supermercat Bonpreu, Eva Casòliga, ha explicat que s'han venut 15 dècims del numero a la caixa, de manera que l'establiment ha repartit un total de 450.000 euros. Segons Casòliva, el perfil de persones que hauria adquirit el número són majoritàriament persones residents al poble.

La gerent -que porta pocs dies en el càrrec- ha celebrat aquest migdia el premi juntament amb encarregades i treballadores del supermercat, i han penjat cartells a l'entrada de l'establiment i a l'interior per advertir els clients que hagin adquirit un dècim del número 34226 que són guanyadors de 30.000 euros. Ara bé, s'ha de destacar que entre el personal del supermercat el número no s'ha repartit. Fins al moment, tampoc s'ha dirigit cap persona afortunada al supermercat per celebrar-ho.

L'alcalde de Gironella, David Font, també se n'ha fet ressò a través de les xarxes socials, i ha desitjat que els 30.000 euros ajudin a les persones premiades.